Căutare mașinii

Caută

BEHR THERMOT-TRONIK - catalog de piese de schimb

Progres de la primii pași

Compania Behr își are originea în anul 1905, când Julius Friedrich Behr, împreună cu partenerul său, au început să producă radiatoare în apropiere de Stuttgart, Germania. Primii clienți au fost compania Benz (cunoscută astăzi ca Mercedes Benz) și NSU (predecesor al Audi). În 1930, compania livra deja 90 de radiatoare pe zi pentru compania Ford, pentru Model A. Împreună cu biroul de design al Porsche din Stuttgart, au dezvoltat primul răcitor de ulei pentru VW Beetle. După cel de-al Doilea Război Mondial, compania Behr a început să își extindă aria de producție cu noile aparate de aer condiționat.

Succes prin inovație

Prima unitate de aer condiționat pentru automobile a fost prezentată în Europa în 1957. Compania s-a concentrat mereu pe dezvoltările tehnice ale pieselor de schimb, precum și a componentelor: producția de radiatoare, termostate, răcitoare de ulei și aparate de aer condiționat, cu care erau echipate modele precum BMW seria 3, 5 și 7. La începutul anilor ’80, compania a introdus primul aparat de aer condiționat complet electronic, la modelul BMW seria 7.

Cel mai mare producător de aparate de aer condiționat

Între timp, compania a devenit unul dintre cei mai mari producători din lume de radiatoare, termostate și aparate de aer condiționat, producând deasemenea, în colaborare cu compania Hella, pompe de apă pentru aproape toți producătorii de motoare din lume. Producătorii americani cum ar fi General Motors folosesc și ei aceste produse pentru a-și echipa mărcile precum Chevrolett, Opel și Cadillac, în timp ce producătorii francezi Peugeot și grupul PSA le folosesc pentru marca Citroën. Toate piesele de la Behr le veți găsi în magazinul nostru online. Acestea sunt disponibile sub noul nume de MAHLE BEHR, întrucât compania auto Mahle din Stuttgart a achiziționat în 2010 pachetul majoritar de acțiuni în Behr, continuând dezvoltarea și producția componentelor de înaltă calitate.

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Piese auto BEHR THERMOT-TRONIK livrare cu UPS
  • Piese de schimb BEHR THERMOT-TRONIK livrare cu GLS
  • Piese automobil BEHR THERMOT-TRONIK livrare cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto BEHR THERMOT-TRONIK cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb BEHR THERMOT-TRONIK cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese BEHR THERMOT-TRONIK cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb BEHR THERMOT-TRONIK pentru vehicule cu metoda de plată paypal
  • Cumpără piese cu metoda de plată Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă