Căutare mașinii

Caută

BERU - catalog de piese de schimb

Piese de schimb Beru, într-o gamă largă

Compania Beru a fost înființată în 1912, în orașul german Ludwigsburg, de către Julius Friedrich Behr și Albert Ruprecht pentru a produce radiatoare și fitinguri de automobile, ulterior extinzându-și rapid gama de produse, care includea acum bujii și componente de bujii, precum și diverse valve. Compania Beru a prezentat în 1929 prima bujie incandescentă pentru motoarele diesel, chiar dacă au fost acordate diverse patente. După cel de-al Doilea Război Mondial, compania Beru a câștigat clienți noi relativ repede și aproviziona cu echipament original producători precum Daimler, Benz, Opel și NSU (predecesor al Audi). Acesta s-a impus din nou prin sistemele sale de pornire la rece, în special cele pentru motoarele diesel, precum și prin sistemele sale de răcire, colaborând cu alți producători auto cum ar fi VW, Opel, Ford și General Motors.

Succes enorm în America

Inafară de tehnologia de aprindere și sistemele de pornire la rece pentru diesel, compania Beru asigură și sisteme de încălzire termică și electrică pentru motoare și interiorul automobilelor. Tehnologia cu senzori este o altă zonă ce determină temperatura aerului de admisie datorită mediului de răcire sau combustibilul/uleiul de motor, și ajunge la respectivele unități de control sub formă de semnale electrice. O altă ramură este construcția dispozitivelor de acționare pentru reglarea emisiilor de eșapament prin recircularea gazelor emise sau controlul pedalei de accelerație. Compania Behr produce acest tip de componente, special pentru piața din SUA, la o fabrică din Mexic.

Bujii și alte piese auto marca Beru

Cumpărătorii americani sunt General Motors, Volkswagen (VW) și mulți alți producători auto care își vând automobilele pe piața americană. Sistemele secundare de recirculare a aerului și gazului de la Beru sunt utilizate de producătorii auto din întreaga lume și se găsesc la automobilele Volvo, Alfa Romeo, Peugeot, Kia, BMW, precum și Renault. În magazinul nostru online veți găsi nu doar bujii de calitate de la Beru, ci și alte piese de schimb, întrucât acest producător nu este doar un furnizor de echipamente originale, ci și un furnizor de piese de schimb (post vânzare).

Toate catagoriile și autopiese BERU pentru mașina dvs. la un clic distanță

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Piese auto BERU livrare cu UPS
  • Piese de schimb BERU livrare cu GLS
  • Piese automobil BERU livrare cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto BERU cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb BERU cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese BERU cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb BERU pentru vehicule cu metoda de plată paypal
  • Cumpără piese cu metoda de plată Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă