Căutare mașinii

Caută

BOSCH - catalog de piese de schimb

Nașterea unui gigant

Compania Bosch a servit drept furnizor inovator al industriei auto de mai bine de un secol. Cu sediul în Germania, acesta are relații de colaborare cu aproape toți producătorii auto din lume. Compania a fost propulsată spre vârful sectorului său de activitate, grație dezvoltărilor inovatoare, producătorilor auto fiindu-le acum aproape imposibil să ofere produsele lor fără componente Bosch.

Piese de schimb Bosch

Imensa varietate de produse cuprinde de la piese de uzură cum ar fi ștergătoarele de parbriz, centuri, baterii, filtre, bujii, lumini de tot felul până la orice piesă de frână, cum ar fi plăcuțe de frână și saboți de frână. Gama de produse include deasemenea componente și accesorii electrice cum ar fi releuri electrice și electronice pentru aproape orice aplicație, senzori, sisteme complete de iluminare, orice tip de motoare electronice (motoare pentru ștergătoarele de parbriz, motoare de acționare a geamurilor, motoare de ventilator), asistent de parcare, precum și sisteme complete de control al motorului pentru motoare diesel sau cu benzină.

Asistent în dezvoltarea multor producători auto

Bosch furnizează sisteme complete de ardere pentru motoare cu benzină, precum și sisteme complete de injecție a combustibilului. Acestea includ legendarele sisteme Jetronic K, KE, L și LH de injecție a combustibilului de la Bosch, folosite la VW și Audi. Deasemenea, compania dezvoltă noi sisteme de injecție în colaborare cu producătorii auto, ceea ce înseamnă că toate sistemele TDI și sistemele de injecție cu rampă comună ale Mercedes Benz au fost posibile doar în colaborare cu producătorii respectivi. Toate alternatoarele (generatoarele) cu care sunt echipate automobilele mărcilor germane (BMW, Audi, Mercedes Benz, Porsche, VW (Volkswagen), Opel, SEAT, Skoda), precum și starterele sunt asigurate de acest furnizor. Compania operează în peste 140 de țări. Bosch nu este doar un producător de echipament original, ci și unul dintre cei mai mari furnizori de piese post vânzare (furnizor de piese de schimb). Piesele de schimb pe care le oferim în magazinul nostru online se disting prin calitate, ușurință în instalare și numărul mare de recomandări.

Toate catagoriile și autopiese BOSCH pentru mașina dvs. la un clic distanță

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Piese auto BOSCH livrare cu UPS
  • Piese de schimb BOSCH livrare cu GLS
  • Piese automobil BOSCH livrare cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto BOSCH cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb BOSCH cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese BOSCH cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb BOSCH pentru vehicule cu metoda de plată paypal
  • Cumpără piese cu metoda de plată Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă