Căutare mașinii

Caută

FEBI BILSTEIN - catalog de piese de schimb

Calitate Febi Bilstein

Febi Bilstein a fost înființată în 1844 în Ennepetal / Eifel ca o companie de familie, acum având 170 de ani de experiență. Febi Bilstein produce componente de calitate pentru suspensii și alte piese de schimb pentru producătorii auto, acestea fiind furnizate atât ca și echipament original cât și ca piese de schimb (post vânzare). Cele peste 30,000 de diferite piese de schimb și uzură, disponibile în peste 130 de țări, sunt produse de cei peste 1,600 de angajați ce lucrează pentru Febi Bilstein, în 69 de țări, fie la filialele proprii sau la companiile partenere.

O gamă foarte largă de piese de schimb

Gama de produse include componente pentru sistemul de direcție, cum ar fi bare de direcție, capete bieletă, articulații sferice și punți, precum și produse necesare pentru montarea roților (știfturi) și componente pentru tehnologia de acționare, în special piese ale transmisiei, cum ar fi arbori și schimbătoare de viteză. Veți găsi, deasemenea, piese pentru motor și gresarea acestuia, control, suspensie, răcire, precum și pentru sistemul de combustibil, prepararea combustibilului și etanșarea motorului. În plus, se oferă și multe componente electrice și electronice, precum și piese de schimb pentru frâne și suspensie. Compania și-a consolidat numele pe piață prin amortizoarele Bilstein de foarte bună calitate. Compania este activă nu doar pe segmentul de piață post vânzare.

Experiența Febi Bilstein

Amortizoarele sport Febi Bilstein de calitate sunt folosite în primul rând de către producătorii de mașini sportive, cum ar fi Porsche, Ferrari și Lotus și mulți alți producători ce au în gama lor de produse automobile sport. Amortizoarele și componentele de acționare de la acest distribuitor reprezintă alegerea numărul unu în sporturile cu motor, unde se întrec producători precum Fiat, Opel, Subaru și Mitsubishi.

Toate componentele acestui producător sunt fabricate conform standardelor de calitate germane și le găsiți în magazinul nostru online, unele putând fi chiar modernizate. Producția arborilor cu came sau designul special al acestora, fac din produsele Febi Bilstein instrumente perfecte pentru tunare, întrucât aceste unități de control a motorului sunt livrate cu chip tuning. De exemplu, un VW Golf cu 90 CP poate fi adus până la 110 CP prin modernizarea unei unități de control a motorului sau a unui chip de la Febi Bilstein. Multe companii ce se ocupă cu tunarea automobilelor sau motoarelor folosesc tot componente de la acest producător.

Toate catagoriile și autopiese FEBI BILSTEIN pentru mașina dvs. la un clic distanță

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Piese auto FEBI BILSTEIN livrare cu UPS
  • Piese de schimb FEBI BILSTEIN livrare cu GLS
  • Piese automobil FEBI BILSTEIN livrare cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto FEBI BILSTEIN cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb FEBI BILSTEIN cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese FEBI BILSTEIN cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb FEBI BILSTEIN pentru vehicule cu metoda de plată paypal
  • Cumpără piese cu metoda de plată Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă