Căutare mașinii

Caută

HELLA - catalog de piese de schimb

Istoria

Compania a fost înființată în 1899, în Westphalia, Germania, și a început să producă lumânări din parafină sau lămpi cu petrol pentru vagoanele trase de cai. Cu apariția primului automobil, compania a început să se poziționeze ca și furnizor de faruri cu acetilenă. În 1908 compania și-a schimbat numele în Hella, de la Helene – soția fondatorului. După cel de-al Doilea Război Mondial, compania Hella și-a extins gama de produse, mai ales în domeniul componentelor electrice și electronice de automobile.

Specialist în electronice și aer condiționat

Înafară de sisteme de iluminare, cum ar fi stopurile, farurile și indicatoarele, compania Hella mai producea și relee și unități de control, cum aveau multe autovehicule moderne ca VW Golf sau BMW 316. Din anii ‘90, în special odată cu apariția aerului condiționat, compania și-a extins foarte mult aria de activitate și furniza supape suplimentare de suprapresiune, precum și compresoare de aer condiționat, cum erau cele de la modelele Audi A6, VW Pheaton sau Passat. Grupul furnizorului auto a intrat în 2000 în mai multe asociații de participațiune (joint ventures) cu alți furnizori auto, Hella devenind un furnizor important în domeniul pompelor pentru lichid de răcire și a componentelor pentru aparatele de aer condiționat.

Colaborarea cu alți producători auto

Unele dintre aceste asociații în participațiune (joint ventures) operează sub diferite nume și furnizează componente ca și echipament original pentru producătorii auto din aproape întreaga lume. Toate componentele și piesele de schimb marca Hella le găsiți la ofertă și disponibile în magazinul nostru online.

Compania deține în Germania un mare centru de cercetare și dezvoltare, unde se dezvoltă componente de înaltă tehnologie, conform cerințelor clienților, pe bază de contract. Compania Hella joacă un rol important în dezvoltarea automobilelor grație creșterii constante de componente electronice la automobile, cum ar fi asistentul de parcare (Parktronic de la Mercedes Benz).

Toate catagoriile și autopiese HELLA pentru mașina dvs. la un clic distanță

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Piese auto HELLA livrare cu UPS
  • Piese de schimb HELLA livrare cu GLS
  • Piese automobil HELLA livrare cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto HELLA cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb HELLA cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese HELLA cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb HELLA pentru vehicule cu metoda de plată paypal
  • Cumpără piese cu metoda de plată Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă