Căutare mașinii

Caută

HERTH+BUSS JAKOPARTS - catalog de piese de schimb

Experiența Herth+Buss Jakoparts

Compania a fost înființată în 1925, la Langen, Hessian de către Philipp Herth și Jakob Buss pentru a produce inele colectoare și piese izolante pentru industria auto, pe atunci în curs de dezvoltare. În ultimii 90 de ani, Herth+Buss Jakoparts a devenit un jucător mondial important în rândul furnizorilor auto. Compania germană a estimat din timp potențialul industriei auto asiatice în ascensiune și a devenit unul dintre principalii săi furnizori.

Calitate premium

Înafară de diferite sigilii, cum ar fi garnitura capului cilindrului sau garnitura capacului supapei, compania mai produce și tot felul de curele – de la curele de distribuție și trapezoidale până la sisteme complete ce includ scripete de tensiune și role de ghidare. Compania oferă, deasemenea, filtre și sisteme de filtrare, sonde lambda pentru controlul emisiilor, precum și diferite piese pentru sistemul de răcire, cum ar fi pompe pentru lichidul de răcire și termostate. Înafară de pompe de combustibil și ambreiaje, inclusiv cilindri principali și de lucru, Herth+Buss Jakoparts contruiesc toate tipurile de arbori de transmisie, toate piesele pentru aprindere, startere, alternatoare și componente pentru suspensie, toate de cea mai bună calitate. Acestea sunt furnizate industriei auto, Herth+Buss Jakoparts fiind un producător de echipament original.

Succes prin fiabilitate

Unul dintre punctele forte ale acestui furnizor auto mondial îl constituie expertiza vastă și este în stare să coordoneze majoritatea componentelor sale de vehicule pentru un nou model. Piesele de la Herth+Buss Jakoparts, pe care le găsiți și în magazinul nostru online, le folosesc nu doar producătorii auto asiatici precum Toyota, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Kia și Honda, ci și majoritatea producătorilor din Germania, cum ar fi BMW, Mercedes Benz, Opel și VW. În magazinul nostru online veți găsi cu singuranță piesele Herth+Buss Jakoparts potrivite mașinii dumneavoastră.

Toate catagoriile și autopiese HERTH+BUSS JAKOPARTS pentru mașina dvs. la un clic distanță

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Piese auto HERTH+BUSS JAKOPARTS livrare cu UPS
  • Piese de schimb HERTH+BUSS JAKOPARTS livrare cu GLS
  • Piese automobil HERTH+BUSS JAKOPARTS livrare cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto HERTH+BUSS JAKOPARTS cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb HERTH+BUSS JAKOPARTS cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese HERTH+BUSS JAKOPARTS cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb HERTH+BUSS JAKOPARTS pentru vehicule cu metoda de plată paypal
  • Cumpără piese cu metoda de plată Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă