Căutare mașinii

Caută

MANN-FILTER - catalog de piese de schimb

Înființarea companiei

În anul 1941, în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, Erich Hummel și Adolf au preluat o fabrică de tricotaje pentru a deschide acolo divizia de filtre a furnizorului auto Mahle. Afacerea de familie, care încă mai deține și astăzi compania, avea ca și activitate inițială producerea elementelor de filtrare cu inserții de fetru și material textil, în Ludwigsburg, Württemberg, unde compania are și acum sediul.

La început construiau filtre de aer pentru motoarele Maybach, folosite de wehrmachtul german în cel de-al Doilea Război Mondial pentru tancurile Pantera și Tigrul. După război, compania Mann Filter aproviziona industria auto, în calitate de producător de echipament original, cu filtre de aer, iar de pe la mijlocul anilor ’50 – și cu filtre de ulei.

Producția și distribuția

Mann Filter produce filtre de ulei și de habitaclu, precum și filtre de motorină și benzină pentru industria auto din peste 60 de țări din lume. Acesta nu este doar un producător de echipament original, cum ar fi pentru Hyundai în Korea, VW în Wolfsburg sau pentru Audi în Slovacia, ci este activ și în industria post vânzare, cu ateliere de reparații și dealeri de piese auto.

Calitate la cele mai înalte niveluri

Produsele de calitate ale Mann Filter, care se deosebesc de alte replici prin fiabilitate, sunt disponibile în magazinul nostru online, pentru aproape toate tipurile de autovehicule.

Filtrul de interior FreciousPlus este un produs de excepție, care previne în mod eficient pătrunderea alergenilor, a particulelor fine de praf și a mucegaiului în interior. Cu acest produs de înaltă tehnologie, compania Mann Filter a adus o contribuție importantă în protecția sănănătății pasagerilor, împotriva particulelor fine respirabile de praf generate de automobilele diesel.

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Piese auto MANN-FILTER livrare cu UPS
  • Piese de schimb MANN-FILTER livrare cu GLS
  • Piese automobil MANN-FILTER livrare cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto MANN-FILTER cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb MANN-FILTER cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese MANN-FILTER cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb MANN-FILTER pentru vehicule cu metoda de plată paypal
  • Cumpără piese cu metoda de plată Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă