Căutare mașinii

Caută

METZGER - catalog de piese de schimb

Furnizor de piese în loc de producător

Multe piese din mașina dumneavoastră provin de la furnizorul de piese auto Metzger, înființat în 1980, la Stuttgart – fie că este vorba despre tambura de frână pentru roțile din spate, cabluri pentru frânele de mână, arbori de transmisie pentru spidometre mecanice, comutatoare electrice pentru scaunele încălzite, precum și tot felul de senzori electrici. Chiar dacă mica companie nu produce nimic singură, produsele sale OEM se găsesc la mulți producători auto.

Furnizor pentru producători auto renumiți

Metzger, care și-a creat un nume datorită amortizoarelor, asigură cu piese atât producători mari cu nume arhicunoscute, cum ar fi Audi, BMW, VW, Peugeot, precum și mărci exclusiviste printre care se numără Porsche, Bentley și Maserati. Grație sediilor din Baden-Württemberg, unde în prezent (în 2015) lucrează aproximativ 80 de oameni, interesul său este concentrat asupra producătorilor auto europeni, ceea ce înseamnă că puteți găsi un iadeș Metzger la un Golf V , dar și la un Daewoo.

Datorită faptului că mulți producători asiatici trebuie să aibă punct de producție în UE pentru produsele destinate pieței europene, compania Metzger este capabilă să îndeplinească diverse proiecte cu vasta sa gamă de componente, care cuprinde peste 20,000 de piese individuale. Un exemplu este producătorul coreean KIA. Biroul de design și cel de dezvoltare al automobilelor KIA pentru piața europeană se află în Rüsselsheim,Hesse, Germania. Ulterior, producția finală a autovehiculelor are loc în locațiile din Slovacia și Ungaria. Multe componente și piese pe care Metzger le furnizează industriei auto nu sunt necesare în fabricile de asamblare finală, ci furnizorilor grupului de construcție în fabricile lor de asamblare.

Toate piesele pe care Metzger le oferă în segmentul post vânzare (piese de schimb) le puteți găsi în magazinul nostru online.

Toate catagoriile și autopiese METZGER pentru mașina dvs. la un clic distanță

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Piese auto METZGER livrare cu UPS
  • Piese de schimb METZGER livrare cu GLS
  • Piese automobil METZGER livrare cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto METZGER cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb METZGER cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese METZGER cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb METZGER pentru vehicule cu metoda de plată paypal
  • Cumpără piese cu metoda de plată Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă