Căutare mașinii

Caută

NGK - catalog de piese de schimb

Înființarea și dezvoltarea

În 1930, fabrica japoneză de porțelan cu sediul în Nagoya, Japonia, a început să producă bujii pentru industria auto japoneză, pe atunci în curs de dezvoltare. De-a lungul timpului, NGK și-a extins gama de produse, completând-o cu tot felul de piese pentru sistemul de ardere al motoarelor cu benzină,cu bujii incandescente pentru piesele diesel, precum și cu sonde lambda pentru controlul emisiilor. Dezvoltările ulterioare constante și globalizarea au făcut ca NGK să devină lider de piață în ceea ce privește producția de bujii. Înafară de producția de la sediile proprii, componentele sunt dezvoltate și în parteneriat cu industria auto - cum ar fi filiala din Germania, care colaborează strâns cu VW și Audi, lângă Düsseldorf.

Echipament original de la VW

Componentele NGK de calitate OEM (producător de echipament original) sunt folosite la majoritatea autovehiculelor din grupul VW. Compania, care se află în competiție directă cu producătorul german de bujii Bosch, mai produce și o gamă largă de piese electronice suplimentare, cum ar fi senzorii de detonație, folosiți la motoarele diesel. Toate piesele de la acest furnizor auto japonez le găsiți în magazinul nostru online, pentru care vă garantăm cea mai bună calitate.

Bujiile NGK și-au dovedit calitatea în sporturile cu motor, în prezent fiind folosite la campionatele de Formula 1 la Campionatul Mondial de Raliuri.

Produsele lor sunt folosite și la motociclete, precum și la alte motoare cu ardere internă. În depozitul NGK din Europa veți găsi peste 25 de milioane de bujii și bujii incandescente, la care producătorii auto și dealerii de piese de schimb au acces.

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Piese auto NGK livrare cu UPS
  • Piese de schimb NGK livrare cu GLS
  • Piese automobil NGK livrare cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto NGK cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb NGK cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese NGK cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb NGK pentru vehicule cu metoda de plată paypal
  • Cumpără piese cu metoda de plată Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă