Căutare mașinii

Caută

SACHS - catalog de piese de schimb

Înființarea

Înființată în 1895, la Schweinfurt, de către Ernst Sachs și Karl Fichtel, pentru a produce rulmenți cu bile de mare precizie și butuci pentru biciclete, aceasta s-a dezvoltat foarte bine sub numele de Fichtel & Sachs și a adus în mod constant pe piață diverse inovații, cum ar fi pedala de frână spate sau rotile libere îmbunătățite pentru biciclete. După separarea de Wälzlager-Sparte și alte restructurări de după cel de-al Doilea Război Mondial, compania Sachs Company a început să se concentreze pe construcția motoarelor mici pentru vehiculele cu două roti și le distribuiau producătorilor internaționali de motociclete. Din anii ’60 și până la mijlocul anilor ‘80, Fichtel & Sachs avea aproape 10,000 de angajați și era unul dintre cei mai importanți producători mondiali de ambreiaje, butuci de biciclete, motoare mici și amortizoare.

După transferul de proprietate (Sachs era deținută de Mannesmann, care la rândul ei a fost preluată), compania a fost achiziționată în 2001 de către ZF Friedrichshafen, iar în 2011 a fuzionat complet cu ZF Friedrichshafen.

Piese auto marca Sachs

‘Sachs’, continuă să existe ca o companie care produce componente pentru sistemul de propulsie și șasiu, cum ar fi plăcuțe de presiune a ambreiajului, articulații și arbori de transmisie. Un domeniu special îl reprezintă producția de volanți, montați între arborele cotit și ambreiaj. Acesta este cu siguranță unul dintre motivele pentru care compania și gama de produse a acesteia se potrivește atât de bine grupului ZF, care fabrică roti dințate.

OEM (Producător de echipament original) pentru branduri renumite

Cunoscutul brand furnizează companiilor Mercedes Benz, BMW și Audi amortizoare, ca și OEM, fiind foarte activă și în sporturile cu motor, componentele produse de aceasta fiind folosite și la mașinile sport, precum Porsche și Lotus.

În cazul vehiculelor pentru uz industrial, care trebuie să tragă remorci grele sau să poarte greutăți mari, este foarte important să se folosească ambreiaje de foarte bună calitate, cum ar fi cele produse de Sachs. În magazinul nostru online, veți găsi produse Sachs, create să reziste pentru mult timp. Înafară de cilindri principali și de lucru, veți găsi și toate piesele de uzură necesare pentru amortizoare, cum ar fi garnituri de protecție împotriva prafului și kituri de protecție pentru racorduri și arbori de transmisie de la Sachs.

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Piese auto SACHS livrare cu UPS
  • Piese de schimb SACHS livrare cu GLS
  • Piese automobil SACHS livrare cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto SACHS cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb SACHS cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese SACHS cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb SACHS pentru vehicule cu metoda de plată paypal
  • Cumpără piese cu metoda de plată Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă