Căutare mașinii

Caută

VEMO - catalog de piese de schimb

Vierol AG

‘Vemo’ nu este nici producător și nici dealer, ci o denumire comercială protejată ce aparține din 1977 companiei VIEROL AG, cu sediul lângă Oldenburg. Vierol AG furnizează în primul rând producătorilor auto germani VW/Audi, BMW și Mercedes Benz, componente electrice înregistrate sub acest nume legal.

Mai multe branduri de la Vierol AG

În timp ce Vemo este numele de marcă folosit pentru componentele electrice și electronice, componentele mecanice furnizate de VIEROL AG pentru industria auto poartă numele de marcă ‘VAICO’. În 2011, VIEROL AG a distribuit producătorilor auto peste 18,000 de piese de schimb electrice, electronice și mecanice, sub ambele nume de marcă - Vemo și Vaico.

Piese auto marca Vemo

Gama de produse include sisteme electrice de încălzire a scaunelor, precum și unități de control, seturi complete de cabluri și diverși senzori (senzori ABS, senzori de viteză, asistent de parcare etc). În plus, sistemele electronice de control al motorului, sistemele de computere de bord, sistemele de diagnosticare și sistemele de reducere a consumului de combustibil provin tot de la acest furnizor.

În câțiva ani, numărul componentelor electronice va reprezenta aproximativ 60% din numărul total de piese individuale dintr-o mașină, ceea ce înseamnă că in următorii ani numărul componentelor Vemo întâlnite la mașini va crește considerabil. Cert e faptul că în prezent, mașinile precum Mercedes S Class cuprind până la 200 de computere individuale. În curând, acest lucru se va reflecta cu siguranță și asupra autovehiculelor din clasa medie, datorită reglementărilor din domeniul siguranței auto.

Senzorii de presiune în anvelope sunt obligatorii în UE, începând cu 1 noiembrie 2014 și sunt furnizați în mare parte de către Vemo. Aceștia trebuie înlocuiți după fiecare 150,000 kilometri parcurți sau la fiecare 5 ani și sunt disponibili în magazinul nostru online.

Tot în magazinul nostru online veți găsi și componentele electrice și electronice Vemo, precum și componentele mecanice de la VAICO. Pentru piesele de schimb cu această marcă aveți garanția că sunt piese originale de înaltă calitate. Imitațiile ieftine, care pot duce la serioase accidente, din cauza posibilelor defecte, nu aparțin acestui brand.

Toate catagoriile și autopiese VEMO pentru mașina dvs. la un clic distanță

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Piese auto VEMO livrare cu UPS
  • Piese de schimb VEMO livrare cu GLS
  • Piese automobil VEMO livrare cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto VEMO cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb VEMO cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese VEMO cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb VEMO pentru vehicule cu metoda de plată paypal
  • Cumpără piese cu metoda de plată Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă