Căutare mașinii

Caută

Piese auto AUDI: Piese de schimb pentru toate modelele AUDI


Vă oferim o vizualizare rapidă și clară a gamei noastre imense de piese auto AUDI, care au fost adaptate la vehiculul dumneavoastră prin intermediul sistemului nostru de căutare. Pur și simplu selectați modelul AUDI și veți fi impresionat de calitatea excepțională și prețurile scăzute ale pieselor noastre de schimb AUDI.


Cele mai populare piese auto din catalogul de piese AUDI

Piese originale AUDI de calitate înaltă comandă ieftin online

În catalogul nostru de piese auto veți găsi toate piesele de schimb pentru AUDI

Istoria Audi

Audi a fost înființată de pionerul auto german August Horch, care după plecarea de la compania A. Horch & Cie, nu mai avea dreptul să numească vreo companie auto cu numele lui. Prin urmare, acesta a decis să folosească traducerea latină. Audi-Automobilwerke GmbH Zwickau a fost fondată în 1910 și preluată de Zschopauer Motorenwerke J. S. Rasmussen (nume comercial: DKW) în 1928. În 1932, ambele companii s-au unit într-o asociație auto cu alte două companii. În cadrul acestei asociații, reprezentată prin patru inele, Audi a preluat producția faimoaselor mașini de clasă medie. După cel de-al Doilea Război Mondial, Auto Union AG, cu sediul în Chemnitz a fost expropriată și ștearsă din registrul comerțului în 1948.

În 1949/1950, în Ingolstadt, a fost formată Auto Union GmbH și a continuat activitatea comercială sub marca DKW. După ce în 1958 a fost alipită pentru o scurtă perioadă de timp la Daimler-Benz AG, în perioada 1964 și 1966, Volkswagen AG a cumpărat pachetul majoritar al Auto Union AG și a lansat produsele noi sub numele “Audi”. După fuziunea cu NSU, a avut loc noua formare a Audi AG în 1969; astăzi aceasta este aproape în întregime deținută de compania Volkswagen. Producția are loc în Ingolstadt și Neckarsulm, precum și în Györ (Ungaria), Bruxelles și alte fabrici ale companiei VW.

Programul actual

Astăzi, Audi este un brand premium. Se distinge în toate clasele de mașini, prin aspirația de a aduce inovații tehnice, manifestată și în textul reclamei “Progres prin Tehnologie”. Una dintre cele mai importante realizări ale mărcii este sistemul de tracțiune integrală (modelele Quattro). Gama actuală de modele cuprinde mașini din clasa mica și compactă (A1 și A3), modele din clasa medie (A4, A5), clasa medie premium (A6, A7) și până la clasa de lux (A8, R8). În plus, compania a scos pe piață coupe-uri și cabriolete ale seriei TT și SUV-uri ale modelelor Q.

SUV-urile și modelele sport

Multe serii sunt destinate șoferilor ambițioși, cum ar fi vesiunile înalt performante S sau RS. Versiunile Quattro ale A4 și A6, precum și seria de modele Q (Q3, Q5, Q7) sunt foarte potrivite pentru călătoriile pe teren accidentat. R8 reprezintă în mod special ambițiiile sportive ale brandului. Magazinul nostru online vă oferă piese auto pentru modelele actuale și multe alte modele Audi anterioare, precum și pentru mașini de la o varietate de alte branduri. În gama noastră de produse veți găsi piese de schimb precum discuri de frână, plăcuțe de frână, ștergătoare de parbriz, de la cei mai buni producători de piese auto din lume.

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Livrare pieselor auto pentru AUDI cu UPS
  • Livrare pieselor de schimb pentru AUDI cu GLS
  • Livrare pieselor pentru autoautomobilul AUDI cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto pentru AUDI cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb pentru AUDI cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese pentru AUDI cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb pentru vehicule AUDI cu metoda de plată paypal
  • Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă