Căutare mașinii

Caută

Piese auto BMW: Piese de schimb pentru toate modelele BMW


Vă oferim o vizualizare rapidă și clară a gamei noastre imense de piese auto BMW, care au fost adaptate la vehiculul dumneavoastră prin intermediul sistemului nostru de căutare. Pur și simplu selectați modelul BMW și veți fi impresionat de calitatea excepțională și prețurile scăzute ale pieselor noastre de schimb BMW.


Cele mai populare piese auto din catalogul de piese BMW

Piese originale BMW de calitate înaltă comandă ieftin online

În catalogul nostru de piese auto veți găsi toate piesele de schimb pentru BMW

Motoare de înaltă calitate de la început

Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft (BMW) a fost fondată în 1913 de către Karl Rapp, ca și Rapp Motorenwerke GmbH. Această companie a fost formată la Munich de către Philipp Dörhöfer din Berlin și compania Schneeweis din Chemnitz. Schneeweis din Chemnitz poate fi considerată predecesoarea oficială a BMW. În 1917, numele companiei Rapp Motorenwerke GmbH a fost schimbat în BMW GmbH. Un an mai târziu s-a transformat în societate pe acțiuni. La început, compania producea motoare de aeronave, primind o comandă de 2000 de unități de la administrația militară a Prusiei. Defapt, motoarele erau fabricate cu o așa tehnologie avansată, încât recordul de 9.760 de metri altitudine a fost atins deja pe 17 iunie 1919. Din cauza condițiilor din timpul celui de-al Primului Război Mondial și a interdicției de a fabrica armamament, în 1923 a fost produsă prima motocicletă.

Intrarea în industria automobilistică

Intrarea în industria auto a avut loc în 1928, odată cu achiziția Fahrzeugfabrik Eisenach A.G. BMW a lansat prima serie de autovehicule pe 22 martie 1929, în Eisenach, care atunci era sub licența British Austin Seven. Din 1932, a fost produs și vândut primul automobil dezvoltat de companie. Compania a cunoscut o ascensiune imensă, datorită celui de-al Doilea Război Mondial, sporind numărul angajaților de la 8.357 în 1933 până la peste 180.000 în 1938 în doar cinci ani. Compania producea în principal armament, ceea ce explică bombardamentele asupra locațiilor acesteia. Însă în 1948, la Munich, a fost produsă din nou o motocicletă, iar din 1952 a început producția primului autovehicul din clasa premium. Din 1959, când achiziția grupului Daimler aproape că nu mai putea fi prevenită, BMW s-a poziționat pe piață prin producția de autovehicule de lux și motociclete. La gama de produse au fost adăugate și automobilele din clasa medie, iar după diferite achiziții și vânzări, BMW a păstrat secțiunea de autovehicule a Rolls-Royce.

Modele și performanță

În acest moment, există multe fabrici în diferite țări, care fac posibilă instalarea motoarelor BMW și pe alte autovehicule, cum era anterior Opel Omega sau Land Rover. În ultimul timp, motoarele de înaltă calitate sunt livrate și companiei Toyota și altor producători. Diversele modele sunt destinate pentru o largă varietate de clienți. Cele mai cunoscute modele BMW din categoria Coupé și sedan sunt BMW seria 1, 3, 5 și 7, care au avut un deosebit succes în rândurile șoferilor. Compania mai oferă si SUV-uri, variantele X3, X5 și X6, care sunt greu de surclasat în ceea ce privește calitatea și performanța. Seriile Z atrag toate privirile, însă sunt mai degrabă pentru vară, deoarece variantele Cabrio au doar două locuri. La sediul central din Munich se fac foarte multe cercetări pentru a găsi alternative de combustibil, de exemplu mașini electrice sau pe bază de hidrogen. În magazinul nostru online puteți găsi foarte multe piese BMW ieftine. Vă oferim piese auto calitatea OEM, de la cei mai renumiți producători, cu livrare rapidă până la ușa dumneavoastră.

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Livrare pieselor auto pentru BMW cu UPS
  • Livrare pieselor de schimb pentru BMW cu GLS
  • Livrare pieselor pentru autoautomobilul BMW cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto pentru BMW cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb pentru BMW cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese pentru BMW cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb pentru vehicule BMW cu metoda de plată paypal
  • Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă