Căutare mașinii

Caută

Piese auto CHEVROLET: Piese de schimb pentru toate modelele CHEVROLET


Vă oferim o vizualizare rapidă și clară a gamei noastre imense de piese auto CHEVROLET, care au fost adaptate la vehiculul dumneavoastră prin intermediul sistemului nostru de căutare. Pur și simplu selectați modelul CHEVROLET și veți fi impresionat de calitatea excepțională și prețurile scăzute ale pieselor noastre de schimb CHEVROLET.


Cele mai populare piese auto din catalogul de piese CHEVROLET

Piese originale CHEVROLET de calitate înaltă comandă ieftin online

În catalogul nostru de piese auto veți găsi toate piesele de schimb pentru CHEVROLET

Competiția împotriva Ford

Louis Chevrolet, născut în 1878 în Elveția, a imigrat în Canada în 1900. În 1901 a plecat în New York, SUA și a lucrat acolo la fabrica auto Fiat. În 1909 a revenit la Buick Motor Company și a învățat o mulțime de lucruri despre construcția de automobile. Puțin mai târziu, pe 3 noiembrie 1911, și-a înființat în Detroit propria companie, împreună cu partenerul său William Durant, cu scopul de a concura cu Ford Model T.

Ford și Chevrolet domină SUA

În 1915, Chevrolet a avut câteva neînțelegeri cu partenerul său, care i-a vândut partea sa din Chevrolet Motor Car Company. Un an mai târziu, în 1916, General Motors a cumpărat compania, iar Louis Chevrolet s-a dedicat curselor. În anii 1920, acest producător a devenit unul dintre cei mai importanți competitor ai Ford, iar în 1927 chiar a atins poziția de frunte în ceea ce privește numărul total de autovehicule vândute în SUA. În anii următori, vânzările de mașini erau, conform statisticilor, dominate sau de Ford, sau de Chevrolet, chiar dacă nici unul dintre ei nu aducea avantaje tehnologice.

Prima mașină sport a fost un succes

După intrarea Americii în cel de-al Doilea Război Mondial, în 1942, producția autovehiculelor a fost înlocuită cu ce a mașinilor militare. Trei ani mai târziu, autovehiculele au început să fie construite din nou, însă aveau aceleași caracteristici tehnice ca modelele de dinainte de război.

Prima mașină sport, Corvette, a fost prezentată în 1953. A durat mult timp până când acest automobil, top-seller pe piața din SUA, să câștige supremația.

Mai multe mărci, un grup

În anii 1950, Chevrolet a construit și el mașini cu caroserie mare și aripi spate metalice supradimensionate. În anii 1960 era încă o data condus de vechiul său rival Ford, care introdusese autovehicule noi pe piață. Din punct de vedere tehnic, Chevrolet era mereu în urmă și mereu scotea modelele pe piață cu doi sau trei ani mai târziu. Între 1979 și 1982 au început să producă mașini cu tracțiune pe față, care în Europa se vindeau încă din anii 1960.

În decursul acestei perioade a crescut presiunea din partea Japoniei și împreună cu Toyota au înființat o fabrică pentru producerea modelului Corolla și a surorii Chevrolet – versiunea Nova.

Chevrolet este primul brand al grupului General Motors Group în SUA. Înafară de Opel, din GM Group făceau parte și Cadillac, Pontiac, Buick, Saturn, Vauxhaull, Saab, Daewoo și Hummer. Termenul GMC este folosit pentru vehiculele comerciale produse de General Motors. Magazinul nostru online vă oferă piese de schimb pentru majoritatea modelelelor Chevrolet, cum ar fi mașina mica Matiz, SUV-ul Captiva sau automobilul sport Camaro. În plus, vă oferim piese de top pentru sistemul de frânare, plăcuțe de frânare, lichid de frânare, precum și părți componente ale sitemului de ardere.

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Livrare pieselor auto pentru CHEVROLET cu UPS
  • Livrare pieselor de schimb pentru CHEVROLET cu GLS
  • Livrare pieselor pentru autoautomobilul CHEVROLET cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto pentru CHEVROLET cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb pentru CHEVROLET cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese pentru CHEVROLET cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb pentru vehicule CHEVROLET cu metoda de plată paypal
  • Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă