Căutare mașinii

Caută

Piese auto DACIA: Piese de schimb pentru toate modelele DACIA


Vă oferim o vizualizare rapidă și clară a gamei noastre imense de piese auto DACIA, care au fost adaptate la vehiculul dumneavoastră prin intermediul sistemului nostru de căutare. Pur și simplu selectați modelul DACIA și veți fi impresionat de calitatea excepțională și prețurile scăzute ale pieselor noastre de schimb DACIA.


Cele mai populare piese auto din catalogul de piese DACIA

Piese originale DACIA de calitate înaltă comandă ieftin online

În catalogul nostru de piese auto veți găsi toate piesele de schimb pentru DACIA

Dacia Renault

DACIA este un producător auto român, cu statut legal de societate pe acțiuni și deținută partial de către grupul francez Renault. În 1966, a fost înființat grupul UAP (Uzina de Autoturisme Pitesti), cu sediul în Pitești, pe baza unei fabrici de piese de camioane, care exista din 1952. Această fabrică era furnizorul unui producător de camioane din Brașov. DACIA a început cu licența de producție a modelelor Renault. Modelele Dacia 1100 și 1300, care corespund cu Renault R8 și, respectiv R12, erau pe larg distribuite în Blocul Estic (CAER), deoarece aveau construcția și motorizarea mult mai moderne decât a celorlalte autovehicule disponibile la acea vreme. Aceste modele au fost produse în principal pentru piața internă, până în 2004.

Automobilul de start ideal

DACIA are și licență de producție pentru modelele Renault mai mari, seriile R18 și R20, care erau conduse în principal de membrii conducerii, oameni politici și oficiali economici. În plus, pe piață se afla și un pickup, cu diferite variații și design. În 1978, licența de producție cu Renault a fost încheiată, continuând totuși producția modelelor care nu se mai fabricau în Franța. După Revoluție, a avut loc o scurtă colaborare cu Peugeot, în urma căreia a apărut DACIA Nova (anterior cunoscută ca Peugeot 309). În 1999, Renault a achiziționat majoritatea acțiunilor și a privatizat societate pe acțiuni, astfel încât acum este unicul proprietar al acesteia. În grupul Renault, DACIA are rolul de furnizor de modele de start cu preț moderat pe piețele sensibile la preț în aproape întreaga Europă și înafara ei.

Gama actuală de modele

În prezent, DACIA produce modelele Logan și Sandero, precum și câteva variante de pickup, destinate în principal pieței interne, la fabricile proprii din Miloveni și Pitești. Celelalte modele sunt produse la fabricile Renault din lume. Aici, modelele Sandero și Logan se află la cea de-a doua generație. Sandero este un automobil mic, dezvoltat în Brazilia, construit pentru diferite piețe de export. Dacia Logan aparține clasei medii econom și este disponibilă și în variant de Pickup. În plus, programul de distribuție conține și SUV-ul Duster, camioneta Lodgy și break-ul Dokker cu acoperiș înalt. În magazinul nostru online vă oferim, la prețuri accesibile, o gamă variată de piese auto pentru autovehiculele acestui producător. Deasemenea, puteți cumpăra, la prețuri bune, piese auto pentru marca Renault, care vor fi livrate rapid, la dumneavoastră la ușă.

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Livrare pieselor auto pentru DACIA cu UPS
  • Livrare pieselor de schimb pentru DACIA cu GLS
  • Livrare pieselor pentru autoautomobilul DACIA cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto pentru DACIA cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb pentru DACIA cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese pentru DACIA cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb pentru vehicule DACIA cu metoda de plată paypal
  • Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă