Căutare mașinii

Caută

Piese auto DAEWOO: Piese de schimb pentru toate modelele DAEWOO


Vă oferim o vizualizare rapidă și clară a gamei noastre imense de piese auto DAEWOO, care au fost adaptate la vehiculul dumneavoastră prin intermediul sistemului nostru de căutare. Pur și simplu selectați modelul DAEWOO și veți fi impresionat de calitatea excepțională și prețurile scăzute ale pieselor noastre de schimb DAEWOO.


Cele mai populare piese auto din catalogul de piese DAEWOO

Piese originale DAEWOO de calitate înaltă comandă ieftin online

În catalogul nostru de piese auto veți găsi toate piesele de schimb pentru DAEWOO

Originea Daewoo

Grupul a fost fondat în 1937, ca National Motor, în Incheon, Coreea de Sud, care pe atunci încă era colonie a Japoniei. Conglomeratul Daewoo a fost înființat la Seul, Coreea de Sud, în 1967 și inclus în grup. Grupul se ocupa cu construcția utilajelor, autovehiculelor și a navelor, însă era implicat și în prelucrarea oțelului, producția de arme și armament, precum și în sectorul financiar. Grupul a fost dizolvat în 1999 și separat în diferite sectoare de activitate. După problemele financiare întâmpinate, sectorul auto a fost în mare parte preluat de producătorul auto american General Motors. Cu toate acestea, Banca Sud Coreeană pentru Dezvoltare încă mai deține dreptul de veto în grup. Grupul japonez Suzuki deține și el o mica parte din capital.

Gama largă de automobile

Distribuția Daewoo în Europa a început abia în 1995. Se ofereau în principal mașini din clasa medie, cum ar fi modelul Espero, Nubira și Leganza. Nexia a fost un autovehicul foarte popular. Rezzo și Lanos erau două automobile compacte din gama de produse Daewoo. Matiz era o mașină mică, destinată în special utilizării în oraș și comparată cu Smart-ul, în versiunea mai economică. Începând cu februarie 2005, autovehiculele sunt exportate în Europa sub numele de Chevrolet. Și grupul General Motors vinde mașinile fabricate initial de Daewoo sub numele de Opel în Europa. Un exemplu este GM Daewoo Winstorm MaXX, care în Europa a fost vândut între 2006 și 2014 ca și Opel Antara. Acest model este un SUV, nu foarte performant pe teren accidentat, fabricat la GM Korea, fosta companie Daewoo.Mașinile ieftine se pot dovedi a fi scumpe

Automobilul mic Matiz, care a fost vândut în Germania sub numele de Chevrolet Matiz reprezintă o achiziție relativ ieftină, însă cheltuielile de reparație sunt considerabile. Potrivit unui raport TÜV, axul frontal și cel din spate se uzează relativ ușor și în doar câțiva ani părțile portante pot rugini. În plus, des se înregistrează defecte la luminile din spate sau la liniile de frână, care nu reprezintă un pericol iminent, dar trebuie schimbate în cel mai scurt timp. În general, multe părți independente ale mașinii, cum ar fi alternatoarele sau motoare întregi sunt folosite în automobilele construite de către General Motors cu Chevrolet sau Opel, precum și de grupul japonez Suzuki. Toate piesele de schimb pentru fiecare model, precum și piesele de uzură, pot fi comandate din magazinul nostru online.

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Livrare pieselor auto pentru DAEWOO cu UPS
  • Livrare pieselor de schimb pentru DAEWOO cu GLS
  • Livrare pieselor pentru autoautomobilul DAEWOO cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto pentru DAEWOO cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb pentru DAEWOO cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese pentru DAEWOO cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb pentru vehicule DAEWOO cu metoda de plată paypal
  • Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă