Căutare mașinii

Caută

Piese auto FORD: Piese de schimb pentru toate modelele FORD


Vă oferim o vizualizare rapidă și clară a gamei noastre imense de piese auto FORD, care au fost adaptate la vehiculul dumneavoastră prin intermediul sistemului nostru de căutare. Pur și simplu selectați modelul FORD și veți fi impresionat de calitatea excepțională și prețurile scăzute ale pieselor noastre de schimb FORD.


Cele mai populare piese auto din catalogul de piese FORD

Piese originale FORD de calitate înaltă comandă ieftin online

În catalogul nostru de piese auto veți găsi toate piesele de schimb pentru FORD

Istoria mărcii Ford

FORD este marca principală a FORD Motor Company, cu sediul în Dearborn, Michigan, SUA. Henry FORD, care deja era implicat în industria auto din 1899, a înființat în 1903 al cincilea cel mai mare producător de autoturisme. Producția a început cu Ford model A, cunoscut și ca “Fordmobile”. Pasul decisiv a fost făcut de “Tin Lizzy”, care a fost produs la noua fabrică din Detroit, în 1908. În 1913, datorită producției în serie au putut fi reduse semnificativ costurile de producție și, respectiv, prețurile de vânzare, astfel încât brandul a contribuit la distribuția automobilelor pe teritoriul SUA.

Vânzările în Germania

Din 1925, FORD este prezent și pe piața din Germania. Renumita fabrică deschisă în 1930 în Cologne era administrată de filiala germană a grupului. Înafară de Model T, FORD a dezvoltat un plan amplu pentru producția mașinilor compacte sau din clasa mijlocie. În prezent, marca se axează pe producția și comercializarea automobilelor, camionetelor și SUV-urilor din clasa compactă și mijlocie. În SUA, un rol important îl au SUV-urile (“Explorer”), pickup-urile (F-series), precum și automobilele de lux, comercializate sub numele de “Lincoln”.

Autovehicule cu tehnologie avansată pentru piața internațională

Succesul international al mărcii FORD a început cu legendarul Model T, produs între 1908 și 1927. Au fost vândute mai mult de 15 milioane de exemplare și a devenit cel mai bine vândut automobil din lume până în 1972. Ulterior, Ford a preferat producția modelelor cu preț accesibil, din clasa mijlocie pentru piața SUA. Până la sistarea producției în 1940, modelele “Cologne”, “Eifel” și “Taunus” erau pe larg distribuite în Germania. După cel de-al Doilea Război Mondial, legendarul “Buckel-Taunus” a început să fie produs din nou la fabrica din Cologne. În anii ‘50, “Globe-Taunus” era cel mai de succes model din Europa. În următorii 10 ani foarte căutate erau modelele moderne cu tracțiune pe față 12 M și 15 M, împreună cu modelul ceva mai mare 17 M, care a venit cu o serie cunoscută drept “Tub”. În anii ’70 foarte atractive erau noul Taunus (""Knudsen-Taunus""), limuzina de familie Consul, precum și break-ul de familie Granada din clasa mijlocie. Coupe-ul cu 2+2 locuri Capri și mașina compactă Escort luată din programa engleză, aveau și ele mare succes. După producția limuzinelor și break-urilor din seriile Sierra și Scorpio, a început perioada mașinilor internaționale Fiesta, Focus și Mondeo, care continuă până în prezent. Populare sunt autovehiculele de familie și comerciale C-Max și S-Max, precum și vehiculele de transport și microbuzele Tourneo Connect și Transit Courier. Mașinile sport performante GT și Mustang Coupés și Carbios sunt cele mai populare modele în SUA. Magazinul nostru online vă oferă o gamă largă de piese de schimb pentru modelele FORD.

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Livrare pieselor auto pentru FORD cu UPS
  • Livrare pieselor de schimb pentru FORD cu GLS
  • Livrare pieselor pentru autoautomobilul FORD cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto pentru FORD cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb pentru FORD cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese pentru FORD cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb pentru vehicule FORD cu metoda de plată paypal
  • Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă