Căutare mașinii

Caută

Piese auto JEEP: Piese de schimb pentru toate modelele JEEP


Vă oferim o vizualizare rapidă și clară a gamei noastre imense de piese auto JEEP, care au fost adaptate la vehiculul dumneavoastră prin intermediul sistemului nostru de căutare. Pur și simplu selectați modelul JEEP și veți fi impresionat de calitatea excepțională și prețurile scăzute ale pieselor noastre de schimb JEEP.


Cele mai populare piese auto din catalogul de piese JEEP

Piese originale JEEP de calitate înaltă comandă ieftin online

În catalogul nostru de piese auto veți găsi toate piesele de schimb pentru JEEP

Primul Jeep civil

Creatorul efectiv al companiei Jeep a fost compania American Bantam. A fost înființată de fostul reprezentant Roy Evans, care anterior a vândut modele British Austin în SUA. Mașinile de teren au fost prezentate armatei SUA în 1938, însă aceștia nu au fost interesați. Totuși, aceste autovehicule au fost dispensabile în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Pentru că American Bantam nu avea suficiente mijloace să le producă, automobilele au fost produse potrivit planurilor competitorului. Companiile Ford și Willys-Overland au aplicat ambele pentru contract, care în final a fost oferit companiei Willys-Overland. Până la sfârșitul războiului, aceștia au produs 360.000 de exemplare de automobile. Deja în timpul războiului se plănuia construcția unui automobil civil, care a și fost prezentat la scurt timp după terminarea războiului, în iulie 1945.

Jeep înseamnă mașini de teren

După mai mult dispute legate de numele brandului Jeep în SUA, precum și diverse vânzări și achiziții ale companiilor, astăzi brandul aparține grupului Chrysler, care la rândul lui aparține grupului Italian Fiat. Înafară de descrierea efectivă a numelui de marcă, cuvântul Jeep este, deasemenea, și un termen general pentru autovehiculele deschise de teren.

Jeepurile sunt produse în SUA, Pekin, India și Austria. Practic, toate SUV-urile sunt competitori ai Jeep-ului, însă Jeep-ul încă are avantajul de a fi cel original.

Prezentare generală a modelelor Jeep

În timp ce conduceți un Wrangler pot apărea anumite vibrații, care de cele mai multe vor dispărea după echilibrarea roților. În prezent, brandul are o gamă de șapte modele, care cuprinde Cherokee, Compass, Renegade și popularul Wrangler. Modelele Patriot, Wagoneer și Commander nu se mai produc. În acest moment, cel mai bine vândut model este Jeep Grand Cherokee 6,4 cu 468 CP. Modelul de debut, Compass, este singurul model Jeep încă disponibil fără tracțiune integrală. Toate piesele de schimb și uzură pentru autovehiculele Jeep le puteți cumpăra, la prețuri foarte bune, din magazinul nostru online.

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Livrare pieselor auto pentru JEEP cu UPS
  • Livrare pieselor de schimb pentru JEEP cu GLS
  • Livrare pieselor pentru autoautomobilul JEEP cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto pentru JEEP cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb pentru JEEP cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese pentru JEEP cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb pentru vehicule JEEP cu metoda de plată paypal
  • Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă