Căutare mașinii

Caută

Piese auto KIA: Piese de schimb pentru toate modelele KIA


Vă oferim o vizualizare rapidă și clară a gamei noastre imense de piese auto KIA, care au fost adaptate la vehiculul dumneavoastră prin intermediul sistemului nostru de căutare. Pur și simplu selectați modelul KIA și veți fi impresionat de calitatea excepțională și prețurile scăzute ale pieselor noastre de schimb KIA.


Cele mai populare piese auto din catalogul de piese KIA

Piese originale KIA de calitate înaltă comandă ieftin online

În catalogul nostru de piese auto veți găsi toate piesele de schimb pentru KIA

Povestea de succes de la bicicletă la mașină

Kyongseong Precision Industry a fost înființată în 1944, în Coreea. Sub numele de Kia Industry Company, aceștia produceau biciclete, ulterior prima motociecletă, precum și vehicule cu trei roti în 1961. Zece ani mai târziu, fondatorul industriei auto coreene a prezentat primul camion mic cu patru roti. Astăzi, Titan încă este considerat arhetipul camioanelor din Coreea. În 1973, compania a prezentat publicului primul motor pe bază de benzină fabricat în Coreea. Deja un an mai târziu, a ieșit de pe banda rulant primul autovehicul fabricat în Coreea - Kia Brisa. Specialiștii companiei au reușit să creeze în 1978 primul motor diesel propriu și, deasemenea, să producă, sub licență, autovehicule pentru Fiat și Peugeot, pentru a acoperi piețele din Asia.

KIA – gama de produse

Începând cu 1986, compania a avut colaborări de succes cu Ford și Mazda, iar modelul Kia Pride a fost vândut în peste 2 milioane de exemplare. Pe piețele din SUA și Germania a intrat în 1992 și 1993, respectiv. Între 1995 și 1998, în Germania (aproape de Karmann, în Osnabrück) a fost produs modelul Kia Sportage. Din cauza crizei financiare din Asia, Kia a intrat în faliment, iar în 1999/2000 a fost integrată grupului Hyundai. Brandul Kia există în continuare, iar din 2004 Kia și Hyundai împreună erau al șaptelea cel mai mare producător auto din lume. Între timp, brandul popular de automobile acoperă aproape toată gama de autovehicule. Înafară de mașini mici cum sunt Rio și Soul, aceștia oferă și mașini pitice cum ar fi Venga sau Picanto. Sedanele Magentis, Opiros sau Optima sunt la fel de populare ca SUV-ul Sportage, care încă se mai produce. În prezent, în Germania, sunt oferite între 11 și 12 modele, dezvoltate exclusiv de Kia și Hyundai în Rüsselsheim, Germania.

Incredibila garanție de 7 ani de la Kia

La fel ca multe automobile germane, cum sunt Audi A4 sau VW Golf, Kia Ceed este și ea produsă în Slovacia, din 2006. Având în vedere că este dezvoltată în Germania și doar produsă în Slovacia, este considerată a fi produs european. La mijlocul anului 2012, Kia și Hyundai au creat panică printre producătorii germani, deoarece acum aceștia oferă 7 ani garanție pentru automobilele lor, până la 150.000 km. Aici sunt incluse și lucrările de întreținere pe toata perioada de garanție, sau până la limita de 150 000 de km. Vă recomandăm să comandați discuri și plăcuțe de frână online, având în vedere că în magazinele KIA sunt relativ scumpe. În plus, în magazinul nostru online, puteți comanda și alte piese de schimb, de exemplu radiator pentru Sportage, care se poate defecta.

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Livrare pieselor auto pentru KIA cu UPS
  • Livrare pieselor de schimb pentru KIA cu GLS
  • Livrare pieselor pentru autoautomobilul KIA cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto pentru KIA cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb pentru KIA cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese pentru KIA cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb pentru vehicule KIA cu metoda de plată paypal
  • Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă