Căutare mașinii

Caută

Piese auto MINI: Piese de schimb pentru toate modelele MINI


Vă oferim o vizualizare rapidă și clară a gamei noastre imense de piese auto MINI, care au fost adaptate la vehiculul dumneavoastră prin intermediul sistemului nostru de căutare. Pur și simplu selectați modelul MINI și veți fi impresionat de calitatea excepțională și prețurile scăzute ale pieselor noastre de schimb MINI.


Cele mai populare piese auto din catalogul de piese MINI

Piese originale MINI de calitate înaltă comandă ieftin online

În catalogul nostru de piese auto veți găsi toate piesele de schimb pentru MINI

Din 2001, grupul BMW produce mașini mici, la modă, sub marca MINI, care satisfice nevoia de lux. Designul acestor mașini a fost preluat de la mașinile mici britanice MINI, produse între 1959 și 1990. Totuși, din punct de vedere tehnic, aceste modele au fost complet reproiectate, sporind considerabil spațiul interior. Originalul MINI a fost un produs al British Motor Corporation, câțiva ani mai târziu transformată în British Leyland Motor Corporation, ca în final să devină (MG) Rover Group.

Mica mașină a fost prezentată în 1959 și produsă la început de Austin Seven și Morris Minor. Companiile Riley și Wolseley, care acopereau segmentul de lux al pieței, au folosit același model de bază, însă cu echipament îmbunătățit și modificații specifice mărcii; acestea au fost scoase pe piață ca și Riley Elf și Wolseley Hornet. Succesul mașinii MINI se baza pe conceptul revoluționar de spațiu. Era produs și în Italia (Innocenti) și Spania (Authi). În prezent este cea mai cerută mașină dezvoltată în Marea Britanie. Atunci când grupul Rover și-a încetat activitatea, BMW a câștigat drepturile asupra mărcii MINI și a dezvoltat un nou concept pentru succesorul său. Din 2001, acest model este produs în Cowley (aproape de Oxford) și partial de Magna Steyr din Graz, Austria.

Mica mașină smart din Anglia

La început, varianta originală de Mini era cu două uși și cu motor frontal transversal, modificat potrivit diferitelor mărci ale companiei, cum ar fi BMC BLMC. Riley Elf și Wolseley Hornet aveau notchback și sectiunea din față cromată. Imediat după aceea, se ofereau și alte caroserii, la modelele Mini Cabrio și Countryman, un sedan cu două uși în spate. Mai mult, a fost produsă și versiunea pickup. Noul proiect a fost dezvoltat la BMW și a debutat cu un hatchback cu trei uși, cu motor diesel sau pe benzină. Această variantă era disponibilă și în versiunea mai puternică, Cooper, la fel ca originalul Mini. Gama de produse mai cuprinde și un Cabrio stilat. Din noiembrie 2006, după relansarea brandului, a început să fie produsă a doua generație, cu versiunea mai puternică, Cooper. După care au urmat variantele standard cu motor diesel sau pe benzină. Noul model Clubman iese în evidență datorită celei de-a doua uși, pe partea pasagerului. Versiunile performante JCW (John Cooper Works) au fost proiectate pentru clienții sportivi. Gama de modele este completată cu un break practic, Countryman, și o variantă nouă de hatchback cu cinci uși. Magazinul nostru online vă oferă o largă varietate de piese de schimb pentru toate tipurile de caroserii.

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Livrare pieselor auto pentru MINI cu UPS
  • Livrare pieselor de schimb pentru MINI cu GLS
  • Livrare pieselor pentru autoautomobilul MINI cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto pentru MINI cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb pentru MINI cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese pentru MINI cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb pentru vehicule MINI cu metoda de plată paypal
  • Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă