Căutare mașinii

Caută

Piese auto MITSUBISHI: Piese de schimb pentru toate modelele MITSUBISHI


Vă oferim o vizualizare rapidă și clară a gamei noastre imense de piese auto MITSUBISHI, care au fost adaptate la vehiculul dumneavoastră prin intermediul sistemului nostru de căutare. Pur și simplu selectați modelul MITSUBISHI și veți fi impresionat de calitatea excepțională și prețurile scăzute ale pieselor noastre de schimb MITSUBISHI.


Cele mai populare piese auto din catalogul de piese MITSUBISHI

Piese originale MITSUBISHI de calitate înaltă comandă ieftin online

În catalogul nostru de piese auto veți găsi toate piesele de schimb pentru MITSUBISHI

MITSUBISHI Motors este un producător auto japonez, cu statutul legal de societate pe acțiuni și sediul în Tokyo. Compania a fost înființată în 1870. În acea vreme, Samurai Iwasaki Yataro, care făcea parte din clasa aristocrată, a înființat o linie navală și o companie de transport maritim. Aceasta a provocat îngrijorări în toate domeniile industriale, implicând mai mult de 200 de companii, până la deschiderea unei fabrici de produse militare în 1945. În 1917, aceștia au început să construiască autovehicule inovatoare din punct de vedere tehnic, echipate cu motoare diesel și tracțiune integrală. Din cauza nevoilor diferite din timpul războiului, producția automobilelor a fost sistată în 1937. A fost reluată abia după 1945, cu automobilul mic A 10 (500). Forțele de ocupație americană au ordonat deconcentrarea grupului, divizia de automobile fiind cedată companiei MITSUBISHI Heavy Industries, care a rămas astfel până la înființarea MITSUBISHI Motors Corporation, în 1970. Datorită succesului temporar în ceea ce privește exportul automobilelor din clasa compactă și medie, compania și-a asumat riscul de a se lansa în 1988 pe piața de valori. În 2003, aceștia au externalizat sectorul de vehicule comerciale. În toată această perioadă, MITSUBISHI a format diferite alianțe și asociații în participațiune. De exemplu, aceștia au înființat o fabrică de producție împreună cu Volvo (NedCar), precum și o interrelație financiară cu Daimler AG. Partenerii cu care colaborează în prezent sunt Nissan (în cazul sedanelor de lux), Hyundai (motoare), precum și PSA cu Peugeot Citroen (toate variantele cu tracțiune integrală și SUV-urile).

Automobile unice, de la electrice la off-road

Marca MITSUBISHI a început să fie remarcată în Europa în anii ’70, datorită automobilului compact și practic Colt oferit ca și sedan și break, precum și datorită popularei mașini mici Minica. Înafară de Colt, caracteristice brandului erau și autovehiculele din clasa medie Lancer și Galant, echipate cu set complet și având un preț accesibil. Începând cu ani ‘80, lideri au devenit robustele automobile cu tracțiune integrală din seria Pajero. Acestea erau oferite în varianta cu trei și cinci uși, pe unele piețe externe fiind vândute și sub numele de “Montero”. În zilele noastre, deosebit de popular este SUV-ul confortabil Outlander; preluat și de către Citroen și Peugeot. Vehiculul electric inovator, mașina mică cu preț accesibil Space Star, precum și dubița compactă de familie ASX reprezintă generațiile noi de modele. Artizanii apreciază în mod deosebit pickup-ul L200, disponibil cu trei caroserii diferite. Magazinul nostru online vă oferă o gamă vastă de piese de schimb pentru toate seriile MITSUBISHI, curente sau sistate.

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Livrare pieselor auto pentru MITSUBISHI cu UPS
  • Livrare pieselor de schimb pentru MITSUBISHI cu GLS
  • Livrare pieselor pentru autoautomobilul MITSUBISHI cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto pentru MITSUBISHI cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb pentru MITSUBISHI cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese pentru MITSUBISHI cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb pentru vehicule MITSUBISHI cu metoda de plată paypal
  • Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă