Căutare mașinii

Caută

Piese auto ROVER: Piese de schimb pentru toate modelele ROVER


Vă oferim o vizualizare rapidă și clară a gamei noastre imense de piese auto ROVER, care au fost adaptate la vehiculul dumneavoastră prin intermediul sistemului nostru de căutare. Pur și simplu selectați modelul ROVER și veți fi impresionat de calitatea excepțională și prețurile scăzute ale pieselor noastre de schimb ROVER.


Cele mai populare piese auto din catalogul de piese ROVER

Piese originale ROVER de calitate înaltă comandă ieftin online

În catalogul nostru de piese auto veți găsi toate piesele de schimb pentru ROVER

ROVER este o marcă tradițională britanică în lumea automobilistică, care initial producea bicilete în cadrul companiei J. K. Starley & Sutton, în orașul englez Coventry. După ce în 1902 au scos prima motocicletă, a urmat și primul automobil – Model Eight. În consecință, compania opera sub numele de ROVER Company Ltd. Datorită feedback-ului bun pentru seriile 16/20 HP, 10/12 HP, 12 HP și 20 HP, marca ROVER era folosită pentru toate automobilele companiei. Modelul 8 HP cu 2 cilindre a fost primul mare succes. În anii ce au urmat, brandul era cunoscut pentru automobilele foarte solide cu 4 și 6 cilinidri, destinate șoferilor pretențioși.

Land Rover era un autovehicul off-road, bazele căruia au fost puse în 1947 și care reprezenta un element foarte important pentru imaginea de piață, până la divizarea companiei. În 1967, brandul a intrat în componența grupului Leyland și respectiv, British Leyland Corporation, care producea autohevicule sub mărcile Austin, Morris, Triumph și Jaguar. Grupul Austin Rover s-a format în 1982, iar ulterior a fost combinat cu Rover Group. Brandul a aparținut grupului BMW între anii 1994 și 2000. Astăzi, acesta aparține grupului indian Tata, care însă nu folosește în mod activ această marcă.

Mașini performante pentru gusturi sofisticate

În perioada de după război, Rover a prezentat în 1949 un nou sedan P 4, considerat a fi un automobil sofisticat din clasa medie, conform standardelor de atunci. Înafară de acest model, au mai produs și modelul P 5 în 1985, disponibil cu caroserie sedan și coupe cu patru uși, cu capacitate cilindrică de 3.0 l sau 3.5 l. Datorită echipamentului de foarte bună calitate și a habitaclului impresionant de spațios, P 5 a convins publicul, astfel încât chiar și în prezent este încă foarte căutat. Acest “Rolls-Royce al clasei de mijloc” a fost produs până în 1973 și urmat de P 6, care a fost produs între 1963 și 1977. Modelul P 6 era un sedan compact, cu motor V8 de 3,5 l. În 1976, odată cu punerea pe piață a sedanului hatchback SD 1 (mai târziu cunoscut ca Vitesse), Rover a ajuns în faza sa finală în grupul britanic Leyland, întâmpinând mari dificultăți în a-și păstra poziția pe piață. Pe parcursul anilor ‘80, aceștia au dezvoltat noi modele în colaborare cu Honda (modelele 400, 600 și 800) și BMW (modelul 75). În mgazinul nostru online veți găsi o gamă vastă de piese de schimb pentru multe dintre modelele mărcii Rover.

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Livrare pieselor auto pentru ROVER cu UPS
  • Livrare pieselor de schimb pentru ROVER cu GLS
  • Livrare pieselor pentru autoautomobilul ROVER cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto pentru ROVER cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb pentru ROVER cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese pentru ROVER cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb pentru vehicule ROVER cu metoda de plată paypal
  • Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă