Căutare mașinii

Caută

Piese auto SEAT: Piese de schimb pentru toate modelele SEAT


Vă oferim o vizualizare rapidă și clară a gamei noastre imense de piese auto SEAT, care au fost adaptate la vehiculul dumneavoastră prin intermediul sistemului nostru de căutare. Pur și simplu selectați modelul SEAT și veți fi impresionat de calitatea excepțională și prețurile scăzute ale pieselor noastre de schimb SEAT.


Cele mai populare piese auto din catalogul de piese SEAT

Piese originale SEAT de calitate înaltă comandă ieftin online

În catalogul nostru de piese auto veți găsi toate piesele de schimb pentru SEAT

SEAT este acronimul mărcii auto spaniole Sociedad Espanola de Automoviles de Turismo, înființată în 1950. Compania avea statut de societate pe acțiuni, cu sediul lângă Barcelona, în Matorell. Initial, SEAT era o companie asociată a holdingului national ISI (Instituto Nacional de Industria) care avea 51% din componentele capitalului propriu, în timp ce băncile spaniole dețineau doar un total de 42%, restul de 7% aparținând companiei Fiat S.p.A. Ideea înființării companiei a venit din partea guvernului spaniol, cu scopul de a crea o marcă auto “națională”, deoarece producătorii de automobile din acea vreme erau sau nesemnificativi, sau sub supravegherea companiilor străine. Producția automobilelor proprii SEAT a început cu producția pe bază de licență a modelelor companiei italiene Fiat, în anul 1953. Relația cu Fiat a durat până în anii ‘80. Odată cu încetarea acordurilor de licență, dezvoltarea autovehiculelor proprii a reînceput cu modelul Ibiza. În același timp, colaborarea strânsă cu VW a avut drept rezultat achiziționarea în 1986, de către Volkswagen AG a pachetului majoritar de acțiuni. Astăzi, SEAT face parte în totalitate din VW AG și are, alături de Skoda, poziția de marcă de start, pentru familii, bine echipată.

Automobile cu fler mediteranean

Primele automobile SEAT erau parțial dezvoltate de către Fiat și trebuiau doar asamblate în Matorell. De la mijlocul anilor ‘50 însă, producția a început să fie din ce în ce mai mult dezvoltată la fața locului. Printre cele mai populare modele era 600 (“Seiscientos”), care initial, în 1957, era disponibil doar în varianta de mașină mică cu două uși, cu motor poziționat în spate și care astăzi este o adevărată legendă. Derivat din acesta a fost versiunea taxi cu patru uși și versiunea cu performanță îmbunătățită 600 Abarth. Producția a fost sistată în 1973. Sedanul cu patru uși 1500 din clasa mijlocie era popular, însă pentru majoritatea spaniolilor era prea scump la acea vreme; totuși, acesta era pe larg răspândit ca și taxi sau automobil de afaceri. Mai târziu, au fost dezvoltate popularele mașini mici cum ar fi modelul 127 (Fura) și Ritmo (Ronda). Proiectele proprii au început cu mașinile mici smart Ibiza și Marbella.

În prezent, Seat oferă modelele Ibiza și Mii, derivate din VW Up!. Modelul Leon, oferit în varianta sedan și break are ca bază VW Polo, în timp ce modelul ceva mai mare Toledo din a patra generație se bazează pe Skoda Rapid. În plus, Seat oferă și monovolumul Altea, precum și spațioasa furgonetă de familie Alhambra. Toate piesele de schimb pentru toate modelele Seat actuale și multe dintre cele trecute le găsiți în magazinul nostru online.

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Livrare pieselor auto pentru SEAT cu UPS
  • Livrare pieselor de schimb pentru SEAT cu GLS
  • Livrare pieselor pentru autoautomobilul SEAT cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto pentru SEAT cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb pentru SEAT cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese pentru SEAT cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb pentru vehicule SEAT cu metoda de plată paypal
  • Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă