Căutare mașinii

Caută

Piese auto SKODA: Piese de schimb pentru toate modelele SKODA


Vă oferim o vizualizare rapidă și clară a gamei noastre imense de piese auto SKODA, care au fost adaptate la vehiculul dumneavoastră prin intermediul sistemului nostru de căutare. Pur și simplu selectați modelul SKODA și veți fi impresionat de calitatea excepțională și prețurile scăzute ale pieselor noastre de schimb SKODA.


Cele mai populare piese auto din catalogul de piese SKODA

Piese originale SKODA de calitate înaltă comandă ieftin online

În catalogul nostru de piese auto veți găsi toate piesele de schimb pentru SKODA

Deja în 1895 dl Laurin și dl Klement au înființat brandul auto în fosta Austro-Ungarie, în Cehia de astăzi, și care reprezintă unul dintre cei mai vechi producători de automobile din lume. La început, aceștia construiau biciclete cu motor auxiliar, completate în 1899 de motociclete, iar în 1905 de automobile. În urma problemelor din timpul Primului Război Mondial, compania a fost cumpărată în 1925 de grupul de inginerie Skoda. În 1945 și odată cu intrarea în fosta URSS, a fost în schimb naționalizată. La începutul și mijlocul anilor ‘50, Skoda producea modele din clasa compactă și de mijloc, precum și cabrioletul aerodinamic Felicia. În 1955, aceștia nu erau în stare să concureze cu producătorii Blocului Eastic și au început să dezvolte automobile cu motorul poziționat în spate, inspirate de la VW Käfer. Pe parcursul anilor ‘60, și-au limitat producția la automobile din clasa medie pentru Est, reușind să atingă o cotă de piață de 10% în fosta RDG. Abia în 1987 Skoda a reluat producția automobilelor cu motorul poziționat frontal; modelul Favorit a fost produs în Vest.

După căderea Zidului Berlinului, guvernul cehoslovac a început privatizarea echipamentului și l-a vândut în 1991 grupului Volkswagen, ceea ce a însemnat o adevărată revenire pentru marcă. Între timp, automobilele Skoda sunt montate pe platforma VW și disponibile în 7 modele diferite.

Gama de modele Skoda începe cu mașina foarte mica Citigo. Mașina mică Fabia și automobilul din clasa medie Octavia au ambele la bază șasiul VW (platforma Golf) și sunt produse aproape exclusiv din componente VW. Modelul Rapid este un alt automobil din clasa mijlocie, în timp ce modelul Superb aparține deja sedanelor din clasa lux. În plus, aceștia oferă un monovolum de familie - Roomster, care este plasat în același segment cu Nissan Note, Citroën C3 și Ford B-Max. Skoda oferă și un vehicul off-road cu tracțiune integrală, care concurează cu Jeep Renegade, Dacia Duster și Suzuki SX4 S-Cross.

Datorită tehnologiei VW, automobilele se confruntă cu aceleași probleme ca și modelele Golf, cum ar fi lămpile de la faruri arse sau componentele panoului de bord căzute.

Vă oferim toate piesele de schimb și uzură pentru automobilul dumneavoastră. Puteți găsi piesele de schimb potrivite, pur și simplu folosind numele KBA de pe site-ul nostru.

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Livrare pieselor auto pentru SKODA cu UPS
  • Livrare pieselor de schimb pentru SKODA cu GLS
  • Livrare pieselor pentru autoautomobilul SKODA cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto pentru SKODA cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb pentru SKODA cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese pentru SKODA cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb pentru vehicule SKODA cu metoda de plată paypal
  • Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă