Căutare mașinii

Caută

Piese auto TOYOTA: Piese de schimb pentru toate modelele TOYOTA

Cele mai populare piese auto din catalogul de piese TOYOTA

Piese originale TOYOTA de calitate înaltă comandă ieftin online

În catalogul nostru de piese auto veți găsi toate piesele de schimb pentru TOYOTA

Originea mărcii

Începutul actualei Toyota Motor Corporation datează cu secolul 19, când Sakichi Toyoda a început producția de războaie de țesut automate. În 1929, acesta și-a vândut patentele pentru mașinile de țesut unei companii britanice și a început să producă automobile.

Începutul producției

În 1937, compania nou înființată Toyota Motor Corporation, al cărei nume se referea acum la locul de producție – orașul japonez Toyota, dar nu la numele de familie al fondatorului, și-a început activitatea de producție. Inițial, aceștia produceau doar un automobil - A1 și un model de camion - GG.

În perioada celui de-al Doilea Război Mondial, aceștia au produs exclusiv camioane militare. Spre deosebire de alți producători auto europeni, aceștia nu au fost bombardați de forțele aliate, deoarece Japonia deja capitulase, din cauza bombelor atomice americane.

Reluarea producției la sfârșitul războiului

Producția de automobile a fost reîncepută în anul 1947 și a avut mare success, grație multiplelor inovații. În plus, angajații erau implicați peste medie în activitatea de producție, ceea ce a permis fabricii să se extindă internațional într-o scurtă perioadă de timp.

Vânzările Toyota în Germania au început în anul 1970. Din anii ‘80, unele sectoare erau copiate de producătorii europeni. Construcția brandului de lux LEXUS a început în 1989, acum fiind propria lor marcă de automobile. LEXUS este considerat a fi un competitor pentru Mercedes, BMW și Audi.

Fabrici și modelele renumite

În prezent (2015), Toyota este cel mai mare producător de automobile din lume și deține fabrici peste tot pe glob. În Europa, aceștia produc automobile și motoare în Marea Britanie, Franța și Polonia. O altă fabrică este amplasată în partea europeană a Turciei.

În prezent, Toyota oferă în Germania 13 modele. Cea mai mică variantă – Aygo a fost dezvoltată în colaborare cu grupul francez PSA și a fost scos pe piață sub numele de Citroën C1 și respectiv Peugeot 107. Mașina foarte mică iQ se dorește a fi competitorul pentru Smart. Modelul Yaris este singurul model de mașină mică care a înlocuit Toyota Starlet din 1999. Corolla, produsă din 1967 este poziționată în clasa compactă și încă este cel mai popular model disponibil în prezent. Toyota are modele din clasa medie, medie de lux, clasa de lux, SUV-uri și furgonete.

În ceea ce privește statisticile pentru defecțiuni, automobilele stau bine, însă în ultimii ani compania a trebuit să retragă de pe piață câteva modele, din cauza erorilor de construcție, ceea ce a influențat negativ numele mărcii. În general, mașinile celui mai mare producător auto sunt produse de calitate, oferite și în versiunea hibridă.

În magazinul nostru online, veți găsi o gamă extinsă de diferite piese de schimb. Sperăm ca prețurile foarte accesibile și catalogul bogat de piese auto să vă convingă.

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Livrare pieselor auto pentru TOYOTA cu UPS
  • Livrare pieselor de schimb pentru TOYOTA cu GLS
  • Livrare pieselor pentru autoautomobilul TOYOTA cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto pentru TOYOTA cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb pentru TOYOTA cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese pentru TOYOTA cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb pentru vehicule TOYOTA cu metoda de plată paypal
  • Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă