Căutare mașinii

Caută

Piese auto VW: Piese de schimb pentru toate modelele VW

Cele mai populare piese auto din catalogul de piese VW

Piese originale VW de calitate înaltă comandă ieftin online

În catalogul nostru de piese auto veți găsi toate piesele de schimb pentru VW

Înființarea grupului Volkswagen

Grupul VW a fost înființat în 1934, atunci când Național-Socialiștii au cerut producerea unui automobil cu patru locuri pentru publicul larg, cu preț accesibil (sub 1.000 de Reichsmark). Aceștia au cerut deasemenea, ca automobilul să atingă viteza de 100 km/h și să nu consume mult combustibil. De aceasta a fost desemnat responsabil biroul de construcții din Stuttgart a lui Ferdinand Porsche. Rezultatul a fost dezvoltarea legendarului VW Käfer, de-a lungul anilor produs în diferite versiuni.

Privatizarea

Fabrica înființată de Național-Socialiști și încă deținută de stat, a fost privatizată în 1960. Republica Federală Germania, precum și statul Saxonia Inferioară continuau să dețină 20% din acțiuni, pentru a preveni orice achiziție abuzivă. Șaizeci la sută au fost oferite acționarilor privați, prin intermediul cărora reușeau să câștige 360 milioane de mărci germane. În 1964, aceștia au preluat Auto Union GmbH de la Daimler, cu care au implementat sistemul de răcire cu apă și tracțiunea integrală la automobilele VW. Fabrica Audi de astăzi include această a doua marcă, împreună cu achiziția fabricii NSU în Ingolstadt.

Modelele Volkswagen renumite

În prezent, VW oferă o gamă largă de automobile, care acoperă aproape toate segmentele, cu excepția mașinilor sport. Mica mașină Up! Este disponibilă pe toate piețele din Europa și înlocuiește modelul Fox. Modelul mic Polo se află constant pe piață din anul 1975, aproape la fel de mult ca legendarul VW Golf, prezentat în 1974.

Popularul automobil de familie, Passat, care a urmat după modelul VW 1500, a fost prezentat pentru prima data în 1973. Acest model acoperă segmentul de clasă medie, fiind disponibil și ca Passat CC din clasa de lux, alături de Phaeton până în 2012. Înafară de automobilul de teren/SUV-ul Touareg II și Tiguan, coupe-ul Scirocco III și cabrioletul Eos completează gama de modele. Reprezentativa furgonetă VW în prezent se află la a cincea generație, sub numele de Caravelle/Multivan.

Colaborările grupului Volkswagen

În general, autovehiculele Volkswagen folosesc multe componente de la diferite branduri. Grupul Volkswagen include mărcile VW, Audi, Seat, Skoda, precum și brandurile premium Bentley, Bugatti, Lamborghini și Porsche. Împreună cu alți producători, cum ar fi Ford, aceștia dezvoltă modelul Volkswagen Sharan, care este Ford Galaxy. Sharan V6 este echipat cu curea de distribuție, dar întinzătoarele de lanț se pot rupe și trebuie, prin urmare, să fie înlocuite la intervalele indicate.

Coş

0 Articole, 0,00 RON

Perfectați comanda
INFOBOX

Livrare gratuită

La fiecare livrare de peste 300 RON valoarea bunurilor
  • Livrare pieselor auto pentru VW cu UPS
  • Livrare pieselor de schimb pentru VW cu GLS
  • Livrare pieselor pentru autoautomobilul VW cu DHL
:

Conexiune securizată

Metode de plată
  • Piese auto pentru VW cumpără cu metoda de plată mc
  • Piese de schimb pentru VW cumpără cu metoda de plată visa
  • Cumpără piese pentru VW cu metoda de plată amex
  • Cumpără piese de schimb pentru vehicule VW cu metoda de plată paypal
  • Transfer Bancar
Luni - Vineri 9:00 - 19:00 Sâmbătă 10:00 - 22:00

HOTLINE PENTRU CLIENȚI

+40 316 30 22 30

Adresă

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Germania
Arată pe hartă